Декинг WPC

Декингът от WPC прави Вашето пространство под открито небе по-модерно. Вашият под се превръща в композиция, повлияна от взаимодеиствието на еднородни линии и хомогенни повърхности и цветове.Какво е WPC декинг?

Той се състои от 55% дърво, 35% полимери, 10% стабилизатори и пигменти. Притежава качества, присъщи на естественото дърво и характеристики, с които се отличават полимерите.

Нашите WPC настилки имат редица предимства: опростен монтаж и лесна поддръжка.

Той е траен, здрав, лек и се монтира бързо.

Влагоустойчив е и издръжлив и на сладка и на солена вода.

Повърхността му не е хлъзгава, когато се намокри, заради специалната му структура.

Устойчив е на UV лъчи, температурни промени, тежки товари, мухъл, гъбички и насекоми.

Има приятен външен вид.

По-евтин е от дървения материал.


WPC декинга освен за настилки се използва и за фасади на сгради. WPC сайдингът е едно от най-практичните и естетически решения за вашата фасада. Придава елегантност и естествен вид на дървесина, като същевременно притежава звуко- и топло изолация, устойчива е на гъби, плесен и насекоми, на влага, огъване и влияние на околната среда. Произведена е по специална технология от дървесни стърготини, пластмаса и добавки, като тази формула гарантира нейната здравина, лесна поддръжка и дълъг живот. Монтажа е лесно постижим, като крепежите остават скрити. Има широко приложение като външна и вътрешна облицовка на офиси, хотели, обществени сгради, магазини, търговски помещения, къщи, вили, сауни, всякакви мокри или влажни помещения.