Грижа за вашето здраве и комфорт - ВЕЛУКС

Повечето хора прекарват 90% от времето в затворени помещения. Затова е много важно да има здравословен микроклимат в дома и офиса.

Благодарение на продуктите предлагани от МАЛ-МУК, това може да бъде постигнато с лекота. Естествената светлина, свежият въздух, приятната температура са факторите, наличието на които допринася за това да прекарваме по-голяма част от живота си в здравословна и приятна среда. Всичко, което Ви е необходимо, е малко фантазия, професионалист за изпълнението и ВЕЛУКС, за да превърнете подпокривното пространство в просторно жилище с невероятна гледка.

Здраве и комфорт

Покривни прозорци ВЕЛУКС пропускат в помещението значително количество топлина от прекия контакт със слънчето. По този начин в студените дни получавате безплатна топлина от слънцето. С вътрешни и външни слънцезащитни продукти ВЕЛУКС контролирате притока на топлина през лятото. Така през всички сезони имате пълен кантрол върху микроклимата във Вашия дом.

Намалете топлината

За топлите месеци е необходимо намаляване на количеството влизаща топлина. Сенникът и външните ролетни щори ВЕЛУКС Ви дават възможност да намалите значително топлината, преди тя да достигне стъклопакета. Сенникът намалява горещината до 90 %, а ролетните щори - до 95%, в сравнение с прозорец без слънцезащита. Така пестите от климатизация през лятото.

Подобрете изолацията

Покривни прозорци ВЕЛУКС са оборудвани със стъклопакети, които осигуряват добра изолация. Термоизолационният комплект ВЕЛУКС Ви дава и допълнителна хидро- и термоизолация. Ако добавите външни ролетни и вътрешни щори ВЕЛУКС, ще подобрите характеристиките на стъклопакета и ще помогнете топлината през зимата да остане в помещението.

Ефективна защита

Вътрешни и външни щори и сенници ВЕЛУКС намаляват с до 33% загубата на топлина в сравнение с прозорец без слънцезащита.

Изберете правилното решение за здравословен микроклимат, съобразно с вашия бюджет.

Външни пролетни щори
Напълно спират светлината, намаляват шума и жегата. Допълнителна сигурност.

Външни обшивки
Водонепроницаема свръзка между прозореца и покривното покритие.

Покривни прозорци
Източник на светлина, свеж въздух и гледка.

Допълнителна термо- и хидроизолация
Улеснен монтаж на прозореца. Допълнителни 5 години гаранция.

Вътрешни щори
Контрол на светлината, декорация, "контрол на климата".

Мислите ли как да превърнете неизползваемото подпокривно пространство в жилищна площ?

Сега с ВЕЛУКС това е напълно възможно. Какво трябва да вземете предвид?

Преустройството на подпокривното пространство Ви осигурява повече жилищна площ и увеличава цената на Вашето жилище. Всичко, от което се нуждаете е малко въображение. A за да реализирате идеите си можете да изпозлвате богатата гама от покривни прозорци и аксесоари ВЕЛУКС, които ще отговорят на индивидуалните Ви нужди. По-долу ще намерите полезни съвети за това как да изберете подходящите прозорци за Вашия дом.

Някои подпокривни пространства са по-лесни за преустройство от други и цялостната оценка изисква професионална помощ. Но дори да не сте професионалист, можете да направите основна оценка. Качете се на тавана и се огледайте.

Има ли достатъчно пространство над главата Ви, като застанете точно в центъра под най- високата част на покрива? В най-добрия случай трябва да имате 2.4 м свободно пространство, въпреки че можете да получите и доста добро обитаемо помещение и при височина от 2.1 м. Бърза проверка с ролетка ще е достатъчна. Монтажът на покривни прозорци ВЕЛУКС може да Ви осигури свеж въздух, естествена светлина и невероятна гледка!

Съветите ни ще Ви помогнат да планирате своя проект от бюджетирането до самата реализация.

Правилно позициониране Правилният размер Естествена светлина

Правилното позициониране означава да осигурим най-добрата гледка и максималното количество дневна светлина.

Големината на прозореца има значение за атмосферата във Вашата стая и за качеството на живот, което тя ще Ви осигури. Изберете правилния размер прозорци за Вашия дом.

Поркивният прозорец Ви осигурява повече светлина от традиционните капандури и може да бъде поставен почти навсякъде на Вашия покрив.

 

Write Comment

Категории