Иновационната система за отглеждане на растения

Зеленина и цъфнали растения доставят радост на всеки. Великолепните цветове и здравите растения не само правят живота и дома ни по-красиви, те допринасят също и за здравословен климат във всички помещения. Често ни липсват време и усет към природата, които са нужни, за да можем да отглеждаме истински пищни растения в собствения си дом.

За всички, които желаят да се наслаждават на красиви растения, без да влагат особени усилия, екипът на МАЛ-МУК предлага специални саксии с дизайн, превръщащ всеки модел в истинско украшение за апартамента, къщата или градината. Същевременно саксиите PREMIUM предлагат изключително много практически предимства, с които превъзхождат обикновените саксии.

Една растителна система - добре премислена във всеки детайл

Истинската красота идва отвътре: с почвено-напоителната система Premium Вашите растения се развиват според естествените закони на природата. Напоителният цикъл на Вашето растение фукнционира като в природата: предотвратява се евентуалното натрупване и застояване на течности в корените, дори грешките в поливането и снабдяването с хранителни вещества и тор принадлежат на миналото.

Интелигентно решение - дори и на открито

Разработени според всички природни закони, саксиите Premium, са снабдени със специалната почвено-напоителна система, могат да се използват дори и на открито: излишната вода изтича благодарение на отвора за отвеждане, намиращ се на дъното на саксията, а резервоарът за вода остава пълен и се грижи за напояването на растението.

По какво се различават саскиите PREMIUM от останалите саксии

Устойчиви и нечупливи: стабилният синтетичен материал е защитен от счупване – дори и ако случайно изпуснете саксията.

Устойчиви на UV-лъчи: висококачествените лакировки  запазват своя блясък в продължение на години.

Устойчиви на минусови температури: саксиите издържат на всякакви метеорологични условия, включително на сняг и на температури под нулата.

Продукт, гарантиращ безупречно качество

Write Comment

Категории