За МалМук

Магазини за майстори.......

Нашето мото е символ на качество, сръчност, умения, задоволяване на специфични нужди.

За да създадат или обновяват своите мечтани дом и градина, нашите клиенти могат да избират от асортимент от над 35 000 продукта на достъпни цени на водещи световни и български производители в различни категории: строителни материали, санитария, фаянс и теракот, ламиниран паркет, PVC винилови настилки, ламперия инструменти за ремонта и градината, осветителни тела, бои и декорация, градина и къмпинг, авто- и велоаксесоари. За допълнително удобство клиентите могат да се възползват от различни услуги като, 3D проектиране на бани, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане и безплатен паркинг.

Защото клиентите са важни за нас.

История

Вече 25г. името Мал-Мук е едно от водещите на пазара на строителни материали, консумативи и инструменти. В компанията ни работят над 150 служители. Имаме добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с повече от 250 партньора (търговски дружества), работим успешно с много строителни фирми.

Разполагаме със складова база и търговска площ 25 000 м2, а също и собствен транспорт.

Като вносител, фирмата може да предложи богатa гама от стоки за баня, интериор, градина, покрив и фасада.. Можем да предложим на клиентите ни готови решения и системи за всяка част от строителството и ремонта.

Продуктите предлагани от "МАЛ-МУК", отговарят напълно на съвременните норми и изисквания за качество.

Поддържаме над 35 000 артикула разделени в 12 категории: Баня; Вик и отопление; Бои и лакове; Подови и стенни покрития; Осветление,електроматериали и електроуреди; Строителни материали; Фасада и покрив; Стоки за бита; Машини и инструменти; Интериор и градина.

Визия и мисия

В нашата дейност залагаме на честни и коректни отношения и на строги правила с клиенти и партнъори.

Нашата мисия е да получите най-добро качество в комплекс от услуги и изгодни цени.

Отговорности

В устойчивото си развитие бизнесът ни идентифицира ключови ценности, споделени от мениджмънта и служителите , а именно :

  • Градим доверие и трайни взаимоотношения на база коректност и почтеност
  • Визия за уютен дом и по-красива градска среда
  • Компетентна подкрепа на българския майстор
  • Нови работни места и развитие на квалифициран персонал
  • Социална ангажираност и благотворителност