Майсторски съвети

Омекотител за вода Eco Water
Омекотител за вода Eco Water

ОМЕКОТИТЕЛ НА ECOWATER-ВОДА ПРЕЧИСТЕНА ИНТЕЛИГЕНТНО!

Защо водата трябва да се пречиства?

BIOROCK
BIOROCK

Без електричество! Как става това?

BIOROCK® е в хармония с природата... и Ви се изплаща, като използва двата познати ни естествени физически процеса: гравитационен и всмукателен.

Грижа за вашето здраве и комфорт - ВЕЛУКС
Грижа за вашето здраве и комфорт - ВЕЛУКС

Повечето хора прекарват 90% от времето в затворени помещения. Затова е много важно да има здравословен микроклимат в дома и офиса.

Фугиращите смеси - важен декоративен елемент
Фугиращите смеси - важен декоративен елемент

Новите технологии и материали в съвременното строителство се наложиха като мощен инструмент в работата на архитекти, дизайнери и строители при намирането на разнообразни решения в интериорния и екстериорен дизайн, както и за качественото изпълнение на довършителни работи.

Иновационната система за отглеждане на растения
Иновационната система за отглеждане на растения

Зеленина и цъфнали растения доставят радост на всеки. Великолепните цветове и здравите растения не само правят живота и дома ни по-красиви, те допринасят също и за здравословен климат във всички помещения. Често ни липсват време и усет към природата, които са нужни, за да можем да отглеждаме истински пищни растения в собствения си дом.

Водно подово отопление
Водно подово отопление

При новоизграждащи се обекти МАЛ-МУК горещо препоръчва полагане на водно подово отопление

Когато говорим за подово отопление, трябва неминуемо да отбележим факта, че то е едно от оптималните решения за комфорт. Също така то е доста икономично, тъй като създава почти перфектен температурен профил между пода и тавана.

Дървесни пелети
Дървесни пелети

Мал-Мук ООД предлага на своите клиенти едно интересно алтернативно предложение за отопление, което се базира на странични продукти от обработката на дървесина - така наречените пелети.

През последните години дървесните пелети придобиха особена популярност и станаха предпочитано гориво. Този тип гориво се произвежда от пресовани дървесни стърготини и със своята цилиндрична форма напомнят на гранулирана храна.

Гъвкави лепила и грунд за непопиващи основи
Гъвкави лепила и грунд за непопиващи основи

За лепенето на плочките върху неабсорбиращи повърхности е задължително използването на гъвкаво лепило и специален грунд за непопиващи основи, с който след изсъхване се постига повърхност с добро сцепление, особено при полагане на плоча върху плочка.

Клинкерни плочи
Клинкерни плочи

Технологията за производство на клинкер се е появила много отдавна. Още древните римляни владеели тайните на формоване и изпичане на глината, до получаване на материал с изключителна здравина. В Европа клинкерът се появява през XIV век.

Хидроизолационни системи
Хидроизолационни системи

"МАЛ-МУК" уведомява всички свои клиенти, че при ремонта на баня или мокри помещения, често пъти поради незнание много клиенти не полагат течно фолио върху стените и пода на помещението, както и хидроизолационна лента между вертикални и хоризонтални основи (ъглите между под и стена) т.нар. хидроизолационни системи.