За МАЛ МУК

МАЛ-МУК гр. Перник е фирма специализирана в доставките на строителни материали, консумативи и инструменти. От основаването си през 1993 г. фирмата успя да изгради няколко търговски обекта, в които работи над 150 служители. Имаме добре развита дистрибуторска мрежа в цялата страна, с над 250 партньора (търговски дружества) и работим успешно с много строителни фирми. Разполагаме със складова база и търговска площ 25 000 м2, а също и собствен транспорт.

Фирмата непрекъснато обновява и разширява продуктовата си гама. В момента разполагаме с над 35 000 артикула на склад, както и с изделия по поръчка. От самото си създаване, фирмата дистрибутира висококачествени продукти на водещи производители в бранша: Идеал Стандарт - Видима, Кай груп, Мегахим, Теразид, Баумит и много други.

Като вносител, фирмата може да предложи богато разнообразие от клинкер, гранитогрес, фаянс и теракот. Можем да предложим на нашите клиенти готови решения и системи за всяка част от строителството и ремонта. Продуктите предлагани от МАЛ-МУК, отговарят напълно на съвременните норми и изисквания за качество.

Основната цел на компанията е задоволяване на нуждите на крайния потребител, както и доставка на място до всеки строителен обект, склад или магазин - винаги в срок и най-добра цена.

През годините с доставени от нас материали са изградени множество хотели, административни сгради, болници и жилищни сгради.